Denne kage er perfekt hvis du elsker chokoladekage og banankage. Kagen er skøn alene men også skøn med lidt is til. Jeg drysser den med kokos på chokolade toppingen men du kan komme det på du godt kan lide 🙂
Chokoladen der skal bruges i og på kan sagtens være den billige fra supermarkedet.
Jeg bruger en springform på 25 diameter og bager den ved 175 grader i ca. 30 min. du kan sagtens bruge mindre springform, så skal kagen bare have lidt længere tid i ovnen.
Klip bagepapir til bunden af formen og smør kanten af springformen med fedtstof.Sæt ovnen på 175 grader og sæt i gang 🙂
Chokolade banankage
Denne kage er perfekt hvis du elsker chokoladekage og banankage. Kagen er skøn alene men også skøn med lidt is til. Jeg drysser den med kokos på chokolade toppingen men du kan komme det på du godt kan lide 🙂 Chokoladen der skal bruges i og på kan sagtens være den billige fra supermarkedet. Jeg bruger en springform på 25 diameter og bager den ved 175 grader i ca. 30 min. du kan sagtens bruge mindre springform, så skal kagen bare have lidt længere tid i ovnen. Klip bagepapir til bunden af formen og smør kanten af springformen med fedtstof.Sæt ovnen på 175 grader og sæt i gang 🙂
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 6 personer
Ingredienser
Kagen
- 3 stk æg
- 150 g sukker
- 120 g mel
- 25 g kakaopulver
- ½ tsk salt
- ½ tsk bagepulver
- 120 g smør smeltet og afkølet
- 3 stk bananer modne
- 100 g mørkt chokolade hakket
Chokoladetopping
- 100 g mørk chokolade
- 15 g smør
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker til en lys og luftig masse.
- Sigt mel, kakaopulver, bagepulver og salt massen, vend forsigtigt med dejskraber og tilsæt smør lidt ad gangen til sidst tilsætter du de moste bananer og den hakkede chokolade, vend forsigtigt.
- Kom dejen i formen og bag den i ca. 30 min på 175 grader.
- Når kagen kommer ud vent et øjeblik og tag kanten af, når den er kølet så du kan røre ved den tager du den af bunden af springformen.
- kom chokoladen og smørret til toppingen i en gryde ved svag varme og rør rundt til alt er smeltet, smør det ud over den lækre kage og lad den stå et øjeblik, hvis du kan 🙂
- Kagen er god i flere dage efter