Go Back
+ servings
italiensk fiskegratin
Udskriv
4 fra 1 stemme

Italiensk Fiskegratin

Opskrift på en Italiensk Fiskegratin hvor der benyttes tun og helleflynder
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: fisk, fiskegratin, helleflynder, tun, tunfisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Spaghetti

  • 250 g spaghetti
  • 2 tsk salt
  • L vand

Fyld

  • 1 ds tunfisk
  • 200 g helleflynder
  • 1 ds champignoner
  • 250 g tomater
  • dl creme fraiche
  • dl mælk
  • 2 stk æg
  • 50 g parmesan
  • 1 tsk peber
  • ½ bundt persille

Sådan gør du

  • Kog spaghettien som anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af spaghettien i bunden.
    Pluk tunfiskekødet fra hinanden med en gaffel og fordel det sammen med helleflynderen, der er skåret i strimler, over spaghettien. Læg resten af pastaen over.
    Lad champignonen dryppe godt af og fordel dem over retten. skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt øverst i fadet. Pisk creme fraiche, mælk, æg og parmesan ost sammen.
    Tilsæt salt, peber, hakket persille og det pressede hvidløg. Hæld saucen over ingredienserne i fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader.
    Bag den i 30 minutter. Færdig og kan serveres sammen med salat og flutes.