Mors hjemmelavede frikadeller
God opskrift på frikadeller som mor laver dem. Denne opskrift tager du ikke helt fejl af hvis du vil have gode frikadeller til spises varme og kan spises dagen efter på en rugbrødsmad.
Forb. tid35 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frikadeller
Antal: 4 personer
Forfatter: Mor
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 3 spsk mel
- 1 stk æg
- 2½ dl mælk
- 1 stk finhakket løg
- 1½ tsk salt
- 1 tsk peber
- 3 spsk olie (til stegning)
Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens. Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid. Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.