Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Mors hjemmelavede frikadeller

God opskrift på frikadeller som mor laver dem. Denne opskrift tager du ikke helt fejl af hvis du vil have gode frikadeller til spises varme og kan spises dagen efter på en rugbrødsmad.
Forb. tid35 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frikadeller
Antal: 4 personer
Forfatter: Mor

Ingredienser

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk mel
  • 1 stk æg
  • dl mælk
  • 1 stk finhakket løg
  • tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 3 spsk olie (til stegning)

Sådan gør du

  • Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
    Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.
    Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.