Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets og cheddar ost - tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.Lækker ret der kan bruges som reel aftensmad eller som en forret / appetizer.
Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. Alternativt blot vend kylling i mel
Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad.
De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen. Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.
Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder - du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.
Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen. Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.
Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle ( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)
Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.