Skræl og skær appelsin og citron i tynde strimler. Tilsæt vand, sukker, kanel, nelliker og strimlerne til en gryde. Blandingen skal nu småkoge i ca. 10 minutter Strimlerne og krydderierne tages op med en si. Pres appelsin og citron og hæld saften i gryden sammen med rødvinen. Rosiner og mandler tilsættes, og gløggen skal varmes igennem (bemærk: må ikke koge) Til sidst lige inden servering tilsættes rom eller portvinen.
Skræl og skær appelsin og citron i tynde strimler. Tilsæt vand, sukker, kanel, nelliker og strimlerne til en gryde. Blandingen skal nu småkoge i ca. 10 minutter Strimlerne og krydderierne tages op med en si. Pres appelsin og citron og hæld saften i gryden sammen med rødvinen. Rosiner og mandler tilsættes, og gløggen skal varmes igennem (bemærk: må ikke koge) Til sidst lige inden servering tilsættes rommen eller portvinen.