Go Back

Råkost med rødbede

Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.
Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
Smag til med salt og peber.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid15 min
Ret: Grøntsager, Råkost
Køkken: Dansk
Keyword: råkost, råkostsalat, rødbede
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef

Ingredienser

  • 600 g rødbede skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g parmesan groftrevet
  • ½ dl persille hakket
  • ½ dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille
  • Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne. 
  • Smag til med salt og peber.