Råkost med rødbede
Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille. Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne. Smag til med salt og peber.
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid5 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Grøntsager, Råkost
Køkken: Dansk
Keyword: råkost, råkostsalat, rødbede
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef
- 600 g rødbede skrællet
- 3 fed hvidløg
- 100 g parmesan groftrevet
- ½ dl persille hakket
- ½ dl olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- salt
- peber
Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille
Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
Smag til med salt og peber.