Opskrift på en skøn og nem banankage i springform. Smør springformens kant og klip et rundt stykke bagepapir til bunden af formen.Tænd ovnen på 180 grader så den er klar, for det her er en virkelig nem og hurtig opskrift :-)
Forb. tid10 minuttermin
Tilb. tid50 minuttermin
Samlet tid1 timet
Ret: Kage
Køkken: Dansk
Keyword: banan, chokoladekage, kage
Antal: 8personer
Forfatter: Fru Heinrich
Ingredienser
Kagen
4stkæg
250gsukker
1tskvaniljesukker
150ghvedemel
1tsksalt
1tskbagepulver
150gsmørsmeltet og afkølet
4stkbananermodne
100gmørk chokolade
Glassur
25gsmør
100gchokolade
Sådan gør du
Pisk æg sukker og vaniljesukker i til en luftig masse, ca 5 min.
Sigt mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggemassen, tilsæt det smeltede smør,bananer og chokolade, vend forsigtig.
Bag den ved 180 grader i ca. 50-60 min. alt efter str. af springformen ( vores er 25 cm og vi bager i 50 min),
Når kagen er afkølet sættes de 100 gr chokolade og 25 gr smør over i en gryde og varmes ved svag varme til smørret er smeltet, chokolademassen smøres på kagen og pynte med hvad du har lyst til.