Go Back
hjemmelavet burger bøf
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hjemmelavede Burger

Når du har så godt kød, behøver du ikke tilføje alt muligt til farsen for at tvinge det en god smag - det har kødet helt på egen hånd.. Blot form nogen bøffer af farsen og steg dem som de er, med lidt salt og peber på toppen.
Vi steger på grill ved maks varme. Der giver vi bøfferne ca. 1½ minut pr 1 cm tykkelse på hver side.Vores var 1½ cm tykke så det blev til 3 minutter på hver side. Dog vender vi dem hvert minut. Her er kødet så stadig rosa i midten.
Derefter kan brødene lige få et minut på hver side og der kan nu spises.
Fyld din burger med de ting du godt kan lide. Eksempelvis salat, løg, tomat, agurk, dressing, ketchup, sennep.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: Bålmad, Bøf, Burger, Grill
Køkken: Dansk
Keyword: Bøf, Burger, gasgrill, grill
Antal: 3 personer
Forfatter: Claush
Cost: 60

Ingredienser

  • 500 g Oksekød
  • 3 stk Burger boller
  • 1 portion Salat
  • ½ stk Løg
  • 2 stk Tomater
  • 6 skiver Agurk
  • Ketchup
  • Salatmayo

Sådan gør du

  • Form bøfferne så de passer til brødene. Lav dem gerne ca 2 cm i tykkelsen.
  • Skær alt det grønne
  • Steg bøfferne på grill eller panden. Hvis de er 2 cm tykke, skal de have ca. 4 minutter på hver side. Lidt mere hvis du ikke vil have dem rosa i midten.
  • Rist derefter dine burger boller et minuts tid
  • Herefter kan hver enkelt lave sin egen burger med de valgte tilbehør.