Go Back

Sagoøl

Opskrift på Sagoøl - Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Dessert, Grød
Køkken: Dansk
Keyword: bondemad, dessert, hvidtøl, sagogryn
Antal: 2 personer
Forfatter: Tina Espander

Ingredienser

  • 1 flaske hvidtøl
  • 25 g sagogryn
  • sukker / sødemiddel

Tilbehør

  • Fløde

Sådan gør du

  • Hvidtøl og sagogryn koges til sagogrynene er gennemsigtige - ca. 10-15 minutter.
    Smag til med sødemiddel / sukker.
    Spises varm med kold piskefløde på.
    Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.