Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris. Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet. Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet. Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør. Server dem lune med syltetøj og is
Forb. tid40 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Ret: Dessert, Is
Køkken: Dansk
Keyword: chilisauce, dessert, pandekager
Antal: 4personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
1tsksukker
125ghvedemel
1/4tsksalt
2dløl
1,25dlmælk
4stkæg
2spskolie
Sådan gør du
Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris. Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet. Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet. Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør. Server dem lune med syltetøj og is