Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Pandekager med is

Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris.
Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet.
Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet.
Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør.
Server dem lune med syltetøj og is
Forb. tid40 minutter
Tilb. tid20 minutter
Ret: Dessert, Is
Køkken: Dansk
Keyword: chilisauce, dessert, pandekager
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 tsk sukker
  • 125 g hvedemel
  • 1/4 tsk salt
  • 2 dl øl
  • 1,25 dl mælk
  • 4 stk æg
  • 2 spsk olie

Sådan gør du

  • Hvedemel, sukker, salt røres ud i øl og mælk med et piskeris.
    Olie og æggeblommerne tilsættes, og røres godt igennem. Dejen skal nu hvile mindst 30 minutter, gerne i køleskabet.
    Imens skal æggehviderne piskes stive, og derefter vendes i dejen som har hvilet.
    Brug en gennemvarm pande, og steg pandekagerne enkeltvis i smør.
    Server dem lune med syltetøj og is