Opskrift på en dejlig chokoladekage med kakao glasur
Sigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.
Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23×23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Alternativt kan der hakkes mørk chokolade og vendes med i dejen.
Chokoladekage
Opskrift på en dejlig chokoladekage med kakao glasurSigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.Dejen hældes i en bradepande ca. 23x23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 6 personer
Ingredienser
Kage
- 6 spsk kakao
- 250 g hvedemel
- 300 g sukker
- 1 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 2 stk æg
- 150 g smør
- 2½ dl vand
Glasur
- 3 spsk kakao
- 200 g flormelis
- 2 spsk smør
- 2 tsk stødt kanel
- ½ dl sødmælk
Sådan gør du
Kage
- Sigt kakao, hvedemel, natron, bagepulver og salt sammen.Pisk æg og sukker i en skål for sig. Vend derefter smeltet smør, vand og de tørre dele i og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.Dejen hældes i en bradepande ca. 23x23 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 mintter ved 170 grader C. Kagen skal ikke bages for meget den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur
- Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.