Mad Opskriften

Fyldt engelsk julekalkun

Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.

Fyld: Brun løg og champignoner i margarine og tilsæt pastinak, smuldret brød, persille, sherry, timian, rosmarin, salt og peber og steg blandingen igennem.

Prop fyldet i kalkunen og steg kalkunen, som det beskrives på dens emballage.

Ønskes sauce, kan dette laves at skyen, der koges op med bouillon og lidt madlavningsfløde og jævnes let.

Server med kartofler, ribsgele og rosenkål.

Fyldt engelsk julekalkun

En klassisk opskrift på fyldt engelsk julekalkun (stuffed turkey). Den passer sig godt til juleaften
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Engelsk
Keyword: jule kalkun, kalkun
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 stk kalkun ca 1,5 kg
  • 1 spsk flydende magarine
  • 1 stk citron (saften)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber

Fyld

  • 1 stk løg hakket
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1 tsk flydende margarine
  • 1 stk pastinak revet
  • 2 skiver brød smulderet
  • 60 g hvidt brød uden skorpe
  • 2 spsk persille hakket
  • 2 spsk sherry
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Tilbehør

  • 600 g kartofler
  • 4 spsk ribegele
  • 10 stk rosenkål

Sådan gør du

  • Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.
    Fyld: Brun løg og champignoner i margarine og tilsæt pastinak, smuldret brød, persille, sherry, timian, rosmarin, salt og peber og steg blandingen igennem.
    Prop fyldet i kalkunen og steg kalkunen, som det beskrives på dens emballage.
    Ønskes sauce, kan dette laves at skyen, der koges op med bouillon og lidt madlavningsfløde og jævnes let.
    Server med kartofler, ribsgele og rosenkål.
Exit mobile version