Julekylling

Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.

Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min.

Server med ris og blandet salat.

Kan spises igennem hele julen eller resten af året hvis det ønskes.

velbekommen.

Julekylling

En simpel opskrift på kylling der kan bruges i julen
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: jul, julekylling, kylling
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 500 g kyllingfilet
  • 2 tsk olie
  • 2 dl juleøl
  • 2 dl creme fraiche 9%
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk estagon
  • 1-2 spsk kinesisk soya
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Sådan gør du

  • Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.
    Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min. Server med ris og blandet salat.
Opskrift Nøgleord:
· ·
Opskrift Kategori:
Fjerkræ · Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..