Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min.
Server med ris og blandet salat.
Kan spises igennem hele julen eller resten af året hvis det ønskes.
velbekommen.
Julekylling
En simpel opskrift på kylling der kan bruges i julen
Ingredienser
- 500 g kyllingfilet
- 2 tsk olie
- 2 dl juleøl
- 2 dl creme fraiche 9%
- 1 terning hønsebouillon
- 1 tsk stødt ingefær
- 1 tsk estagon
- 1-2 spsk kinesisk soya
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Sådan gør du
- Flæk kyllingebrysterne på langs og brun stykkerne pa alle sider i olie. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten småkoge 12-15 min. Server med ris og blandet salat.