Sagoøl

Hvidtøl og sagogryn koges til sagogrynene er gennemsigtige – ca. 10-15 minutter.
Smag til med sødemiddel / sukker.

Spises varm med kold piskefløde på.

Min mor lærte retten af min farmor – en bondekone fra Thy – i slutningen af 1960’erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.

Der findes variationer af denne opskrift.

Sagoøl

Opskrift på Sagoøl - Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Dessert, Grød
Køkken: Dansk
Keyword: bondemad, dessert, hvidtøl, sagogryn
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Tina Espander

Ingredienser

  • 1 flaske hvidtøl
  • 25 g sagogryn
  • sukker / sødemiddel

Tilbehør

  • Fløde

Sådan gør du

  • Hvidtøl og sagogryn koges til sagogrynene er gennemsigtige - ca. 10-15 minutter.
    Smag til med sødemiddel / sukker.
    Spises varm med kold piskefløde på.
    Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Grød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..