Sagoøl

Hvidtøl og sagogryn koges til sagogrynene er gennemsigtige – ca. 10-15 minutter.
Smag til med sødemiddel / sukker.

Spises varm med kold piskefløde på.

Min mor lærte retten af min farmor – en bondekone fra Thy – i slutningen af 1960’erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.

Der findes variationer af denne opskrift.

Sagoøl

Opskrift på Sagoøl - Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.

Ret: Dessert, Grød
Køkken: Dansk
Nøgleord: bondemad, dessert, hvidtøl, sagogryn
Antal: 2 personer
Forfatter: Tina Espander
Ingredienser
  • 1 flaske hvidtøl
  • 25 g sagogryn
  • sukker / sødemiddel
Tilbehør
  • Fløde
Sådan gør du
  1. Hvidtøl og sagogryn koges til sagogrynene er gennemsigtige - ca. 10-15 minutter.

    Smag til med sødemiddel / sukker.

    Spises varm med kold piskefløde på.

    Min mor lærte retten af min farmor - en bondekone fra Thy - i slutningen af 1960'erne. Jeg forestiller mig, at det var en klassisk ret nr. 2 på gårdene.

Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Grød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..