Russisk dessert med råcreme

Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.

Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.

På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.

Lad desserten stå et køligt sted et par timer.

Råcreme: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.

Russisk dessert med råcreme

Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Dessert, mousse
Køkken: Rusland
Keyword: æg, dessert, mannagryn, ribs, ribssaft, russisk dessert
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 6 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Russisk dessert

  • dl ribssaft
  • dl vand
  • 50 g mannagryn
  • 1 stk æggehvide pasteuriseret

Råcreme

  • 2 dl piskefløde
  • 2 stk æggeblommer pasteuriseret
  • 25 g sukker

Sådan gør du

  • Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
    Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
    På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
    Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
    Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..