Russisk dessert med råcreme

Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.

Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.

På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.

Lad desserten stå et køligt sted et par timer.

Råcreme: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.

Russisk dessert med råcreme

Mad Opskrifter
Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Dessert, mousse
Køkken Rusland
Antal 6 personer

Ingredienser
  

Russisk dessert

  • dl ribssaft
  • dl vand
  • 50 g mannagryn
  • 1 stk æggehvide pasteuriseret

Råcreme

  • 2 dl piskefløde
  • 2 stk æggeblommer pasteuriseret
  • 25 g sukker

Sådan gør du
 

  • Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring.
    Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt.
    På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere.
    Lad desserten stå et køligt sted et par timer.
    Råcreme : Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.
Keyword æg, dessert, mannagryn, ribs, ribssaft, russisk dessert
Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..