Chokolademousse

Vores opskrift på en mums lækker chokolade mousse vi til tider får som dessert.
Opskriften er gået i arv i familien og bliver lavet som i oldemors tid – smagen er dejlig og moussen er luftig.

De kan sagtens laves dagen inden de skal bruges og holdes på køl i køleskab lige ind til servering.

Kan serveres i høje glas eller egnet skåle. Serveres afkølet.

Chokolademousse

Fru Heinrich
Vores opskrift på en mums lækker chokolademousse vi til tider får som dessert.
Opskriften er gået i arv i familien og bliver lavet som i oldemors tid - smagen er dejlig og moussen er luftig.
De kan sagtens laves dagen inden de skal bruges og holdes på køl i køleskab lige ind til servering.
Kan serveres i høje glas eller egnet skåle. Serveres afkølet.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 20 min
Ret Dessert, mousse
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl afkølet stærk kaffe
  • 2 stk æggeblommer
  • ½ L piskefløde

Sådan gør du
 

  • Chokolade smeltes over vandbad, den afkølede kaffe samt æggeblommer tilsættes, vendes godt med dejskraber.
  • Fløden piskes til flødeskum, kun lige så skålen kan vendes på hovedet uden at flødeskummet falder ud 🙂
  • Flødeskummet vendes i chokolade-massen. kommes i en skål eller i portionsglas og stilles på køl min. 2 timer. Denne dessert kan laves dagen før således at alt der skal gøres når der er gæster er at pynte inden servering.
Keyword æg, chokolademousse, fløde, kaffe, mousse
Opskrift Nøgleord:
· · · · ·
Opskrift Kategori:
Mousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..