En variant af frikadeller hvis man nu har nogen milde chili eller peberfrugter.
Du kan bruge en almindelig frikadelle fars og blot fylde farsen i en ½ stor chili / peberfrugt og stege i ovnen.
Vi har selv brugt frikadelle opskriften her fra siden.
Skær chili eller peberfrugt i halve. Benyt en chili der ikke er alt for stærk. På billedet ses Hungarian Hot Vax chili der er ret mild (styrke 1).
Fjern kerner og fyld en passende mængde fars i hver halve del.
Læg dem i et ovnfast fad og steg i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Hak basilikum og drys over de lune fyldte chilier
Kan serveres med kartofler, pommes frittes eller hvad i nu ønsker.
Fyldte chili
En variant af frikadeller hvis man nu har nogen milde chili eller peberfrugter. Du kan bruge en almindelig frikadelle fars og blot fylde farsen i en ½ chili / peberfrugt og stege i ovnen
Ingredienser
- 1 portion frikadellefars
- 4 stk store chili eller peberfrugt
- 4 blade basilikum
Sådan gør du
- Vi har selv brugt frikadelle opskriften her fra siden.Skær chili eller peberfrugt i halve. Benyt en chili der ikke er alt for stærk. På billedet ses Hungarian Hot Vax chili der er ret mild (styrke 1).Fjern kerner og fyld en passende mængde fars i hver halve del.Læg dem i et ovnfast fad og steg i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.Hak basilikum og drys over de lune fyldte chilierKan serveres med kartofler, pommes frittes eller hvad i nu ønsker.
Prøvede dem af i går, naps hvor er de lækreee. vi havde en portion store chilier i fryseren vi brugte. ret milde, men gav en lille smule bid stadig. tak for opskrift!!