Mors hjemmelavet frikadeller

Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.

Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.

Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.

Kan serveres varme og resterne kan spises dagen efter på en rugbrødsmad eller sandwich.

Mors hjemmelavet frikadeller

God opskrift på frikadeller som mor laver dem. Denne opskrift tager du ikke helt fejl af hvis du vil have gode frikadeller til spises varme og kan spises dagen efter på en rugbrødsmad.

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Frikadeller
Antal: 4 personer
Forfatter: Mor
Ingredienser
  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk mel
  • 1 stk æg
  • dl mælk
  • 1 stk finhakket løg
  • tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 3 spsk olie (til stegning)
Sådan gør du
  1. Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.

    Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.

    Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof.

Opskrift Nøgleord:
·
Opskrift Kategori:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..