Frøken Jensens frikadeller

Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.

Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.

Herefter tilsættes mælk og æg – lidt ad gangen.

Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt “hvile” i køleskabet inden brug.

Velbekommen.

Frøken Jensens frikadeller

Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer. 
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frikadeller
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 500 g hakket kalve- og flæskekød
  • 1-1½ dl mel
  • 3-4 dl mælk
  • 1-2 stk æg
  • 1 stk løg (kan undlades)
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Sådan gør du

  • Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
    Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.
    Herefter tilsættes mælk og æg - lidt ad gangen.
    Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt "hvile" i køleskabet inden brug.
Opskrift Nøgleord:
Opskrift Kategori:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..