Frøken Jensens frikadeller

Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.
Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.
Herefter tilsættes mælk og æg – lidt ad gangen.

Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt “hvile” i køleskabet inden brug.

Frøken Jensens frikadeller

Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer. 

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Frikadeller
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 500 g hakket kalve- og flæskekød
  • 1-1½ dl mel
  • 3-4 dl mælk
  • 1-2 stk æg
  • 1 stk løg (kan undlades)
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
Sådan gør du
  1. Gode gammeldags daglige frikadeller, som de er blevet tilberedt i flere generationer.

    Kødet blandes grundigt med mel, salt og eventuelt løg.

    Herefter tilsættes mælk og æg - lidt ad gangen.

    Husk, god fars kræver megen røring og gerne lidt "hvile" i køleskabet inden brug.

Opskrift Nøgleord:
Opskrift Kategori:
Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..