Minnas Tunrand

1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.
2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen.
3. Hældes i en form, der er skyldet med vand.
4. Stilles hildt mindst 2-3 timer.
5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele.
6. Pyntes lige før servering
7. Serveres med flüte.

Minnas Tunrand

Opskrift på en tunrand - kan bruges for forret eller tilbehør til aftensmaden. Hvidvin passer godt til tun.

Ret: Fisk, Forret
Køkken: Dansk
Nøgleord: fisk, tun, tunrand
Antal: 8 personer
Forfatter: Charlotte Hansen
Ingredienser
Tunrand
  • 2 ds tun (i vand)
  • 200 g rejer
  • 4 stk æg (hårdkogt)
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • dl creme fraiche
  • 12 blade husblas
Dressing
  • dl creme fraiche
  • 6 spsk tomat ketchup
  • 4 tsk engelsk sauce
  • 1 tsk sukker
Pynt
  • Citron
  • Rejer
  • Kaviar
Tilbehør
  • Flutes
Sådan gør du
  1. 1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.

    2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen.

    3. Hældes i en form, der er skyldet med vand.

    4. Stilles hildt mindst 2-3 timer.

    5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele.

    6. Pyntes lige før servering

    7. Serveres med flüte.

Opskrift Nøgleord:
· ·
Opskrift Kategori:
Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..