Svensk Pølseret

Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.

Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler ud.

Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.

Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.

Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg

Svensk Pølseret

Opskrift på en lækker omgang Svensk Pølseret
Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.
Tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
Pynt med hakket purløg
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Gryderet, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: kartoffel, pølser, pølseret, svensk pølseret
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 6 stk ufarvet pølser
  • 2 stk løg
  • 3 dl piskefløde
  • 2 dl mælk
  • 1 dl tomatsauce
  • 1 spsk tomatpasta
  • 30 g smør / margarine
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 3 tsk paprika
  • purløg

Sådan gør du

  • Opskrift på en lækker omgang Svensk Pølseret
    Skær kartoflerne i tern og kog dem møre i ca. 15 minutter. Hak løgene i passende størrelse og brun dem forsigtigt i smeltet fedtstoffet i en tykbundet gryde ved middel varme.
    Når løgene er bløde tilsættes paprika og pølser du har skåret ud i passende størrelser. Rør godt rundt, skrue lidt ned for varmen og lad pølserne stege i 5 minutters tid så de får lidt farve og buler lidt ud.
    tomatsauce, tomatpasta og mælken hældes nu ned i gryden. Dernæst tilsættes de kogte kartofler. Lad retten koge i en 10 minutters tid ved svag varme.
    Tilsæt derefter fløden, rør godt rundt og lad pølseretten småkoge i yderligere 15 minutter.
    Smag til med sukker, salt, peber og evt. yderligere paprika.
    Pynt med hakket purløg
Opskrift Kategori:
Gryderetter · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..