Svensk pølseret med pasta

Børnevenlig opskrift på Svensk Pølseret.
Har du problemer med børnene ikke kan lide den oprindelige opskrift på Svensk Pølseret, så prøv denne af. Den vil helt sikkert blive et hit!

Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.

Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.

Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.

Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.

Svensk pølseret med pasta

Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.
Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.
Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
Pynt evt. med klippet purløg.
Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Gryderet, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: pasta, pølser, pølseret, svensk pølseret
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 6-8 stk gode pølser
  • 1 stk løg
  • 1 tsk mild paprika
  • 400 g pasta - helst penne
  • 4 dl mælk
  • 4-5 spsk tomatpuré
  • 3 dl fløde
  • salt
  • peber
  • smør til stegning
  • purløg til pynt kan undlades

Sådan gør du

  • Svits løget i margarinen. Tilsæt paprika og lad det svitse lidt, inden løget kommes i.
    Pølserne skæres i skrå skiver og kommes i, dæmp varmen og lad pølserne varme igennem, mens pastaen koges.
    Kom den kogte pasta i gryden med pølserne. Tilsæt tomatpuré og mælk og krydr med salt og peber.
    Kog retten igennem i 2-3 min ved ikke for stærk varme. Tilsæt derefter fløden og lad retten koge yderligere 5 min.
    Pynt evt. med klippet purløg.
    Denne variation af den oprindelige svenske pølseret med kartofler vækker begejstring hos alle børn, jeg har serveret den for.
    Tips: hvis du ønsker lidt mere sauce, så kan du øge mængden af mælk og fløde. Pastaen suger nemlig en del væske. Rigtig god fornøjelse.
Opskrift Nøgleord:
· ·
Opskrift Kategori:
Gryderetter · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..