Pastagratin

Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.
Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.

Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.
Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.

Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.

Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.
Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.
Bages i 30 minutter ved 220 grader.

Pastagratin

Udskriv
Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.
Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.
Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.
Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.
Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.
Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.
Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.
Bages i 30 minutter ved 220 grader.
Ret Hovedret, Pasta
Køkken Dansk, Italiensk
Keyword gratin, pasta, skinke, tomat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 250 g tomater
  • 1 stk løg
  • 200 g skinke
  • 40 g smør
  • ½ bundt persille
  • salt
  • peber
  • 80 g revet ost
  • 3 stk æg
  • dl mælk
  • 2 spsk rasp

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.
    Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.
    Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.
    Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.
    Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.
    Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.
    Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.
    Bages i 30 minutter ved 220 grader.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..