Pastagratin

Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.
Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.

Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.
Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.

Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.

Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.
Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.
Bages i 30 minutter ved 220 grader.

Pastagratin
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
45 min
 

Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.

Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.

Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.

Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.

Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.

Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.

Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.

Bages i 30 minutter ved 220 grader.

Ret: Hovedret, Pasta
Køkken: Dansk, Italiensk
Nøgleord: gratin, pasta, skinke, tomat
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 300 g pasta
  • 250 g tomater
  • 1 stk løg
  • 200 g skinke
  • 40 g smør
  • ½ bundt persille
  • salt
  • peber
  • 80 g revet ost
  • 3 stk æg
  • dl mælk
  • 2 spsk rasp
Sådan gør du
  1. Kog pastaen efter pakkens anbefaling i letsaltet vand. Flå tomaterne, halver dem og tryk kernerne ud. Skær tomaterne i små terninger.

    Pil og hak løget. Skær skinken i terninger. Svits det hakkede løg et par minutter på en varm pande med smør.

    Tilsæt skinken og tomaterne og lad det snurre i 5 minutter.

    Bland hakket persille i og smag til med salt og peber.

    Kom pastaen i en si og lad den dryppe godt af, skyld evt med koldt vand så pastaen ikke hænger sammen.

    Læg pastaen, fyld og reven ost lagvis i et smurt ovnfast fad. Det øverste lag skal være pasta. Pisk æg og mælk sammen.

    Hæld det over retten og drys med reven ost og rasp.

    Bages i 30 minutter ved 220 grader.

Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..