Dybstegte Rejer & Champignoner

Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsættes tilsidst.

Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne og grøntsagerne.

Rens champignoner.

Varm 3-4 dl olie i en wok eller på en pande til dybstegning.

Tag en skefuld dej omkring hver champignon eller reje og steg dem i olien, til dejen er gylden.

Lad de dybstegte rejer og champignoner afdryppe på køkkenrulle, før de serveres.

Serveres med en færdigkøbt thai-chilisauce.

Dybstegte Rejer og Champignoner

Opskrift på dybstegte tigerrejer og champignoner. Smager rigtig lækkert og kan benyttes for forret eller en snack.

Ret: Forret
Køkken: Kinesisk
Nøgleord: champignon, chili, chilisauce, dybstegt, rejer, snack
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef
Ingredienser
  • 200 g tigerrejer
  • 16 stk champignoner
  • 4 stk æggeblommer
  • 1 dl koldt vand
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl maizena
  • ½ tsk bagepulver
  • 3 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 spsk olie til stegning
Sådan gør du
  1. Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, Maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsættes tilsidst.

    Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne og grøntsagerne.

    Rens champignoner.

    Varm 3-4 dl olie i en wok eller på en pande til dybstegning.

    Tag en skefuld dej omkring hver champignon eller reje og steg dem i olien, til dejen er gylden.

    Lad de dybstegte rejer og champignoner afdryppe på køkkenrulle, før de serveres.

    Serveres med en færdigkøbt thai-chilisauce, eller du kan lave din egen thai chilisauce.

Opskrift Nøgleord:
· · · · ·
Opskrift Kategori:
Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..