Tunfiskemousse

En gammel familie opskrift på Tunfiskemousse vi ofte fik som forret.

Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber.

Dernæst tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.

Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.

Tunfiskemousse

Opskrift på en familie tradition - Tunmousse / Tunfiskemousse
Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Keyword: mousse, tun, tunfisk, tunfiskemousse
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 2 ds tunfisk a 185g
  • Rød kaviar
  • 3 dl creme fraiche
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk dijon sennep
  • 4 tsk citronsaft
  • salt
  • peber
  • 2 dl piskefløde flødeskum
  • 8 blade husblas
  • 2 stk bladselleri tynde skiver
  • 1 stk rød peber i tern

Sådan gør du

  • Tunfisk blandes med rød kaviar, hvidløg, sennep, citronsaft, blegselleri samt rød peber, så tilsættes cremefraiche, derefter tilsættes udblødet husblas når det er stivnet lidt tilsættes pisket piskefløde.
    Hældes i en form gerne dagen før det skal bruges. Pyntes kort tid før serveringen.
Opskrift Nøgleord:
· ·
Opskrift Kategori:
Fisk · Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..