Indisk fiskeret

Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.

Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.

Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.

Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.

Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.

Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.

Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.

Indisk fiskeret

Opskrift på en Indisk fiskeret lavet på torskefiletter

Ret: Hovedret
Køkken: Indisk
Nøgleord: fisk, fiskeret, indien, indisk, torsk
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 800 g torskefileter
  • 1 stk citron (saften)
  • 1 stk selleri
  • 1 stk gulerod
  • 1 stk porre
  • 1 tsk salt
  • 1 stk løg
  • 3 dl ris
Sauce
  • 40 g smør
  • 3 spsk mel
  • spsk karry
  • 5 dl fiskebouillon
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 stk æg hårdkogt
Sådan gør du
  1. Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.

    Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.

    Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.

    Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

    Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.

    Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.

    Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.

    Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.

Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Fisk · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..