Indisk fiskeret

Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.

Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.

Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.

Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.

Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.

Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.

Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.

Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.

Indisk fiskeret

Mad Opskrifter
Opskrift på en Indisk fiskeret lavet på torskefiletter
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken Indisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 800 g torskefileter
  • 1 stk citron (saften)
  • 1 stk selleri
  • 1 stk gulerod
  • 1 stk porre
  • 1 tsk salt
  • 1 stk løg
  • 3 dl ris

Sauce

  • 40 g smør
  • 3 spsk mel
  • spsk karry
  • 5 dl fiskebouillon
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 stk æg hårdkogt

Sådan gør du
 

  • Dryp fiskefileterne med citronsaft. Skræl sellerien og skær den i terninger.
    Skrab guleroden og skyld poren grundigt. Skær begge dele i ringe og kom dem i letsaltet vand.
    Tilsæt løget, som først er pillet og skåret i ringe, lad det koge i 5 minutter. Kom derefter fisken i suppen og lad den koge ved svag varme i 10 minutter.
    Tag fisken og grønsagerne op med en hulske. Kog risene i letsaltet vand i 20 minutter.
    Hæld dem op i en skål. Kom lidt fiskesuppe ved og stil det et varmt sted. Smelt smørret til saucen i en gryde. Drys mel og karry i. Spæd med lidt suppe.
    Lad saucen koge igennem i 5 minutter. Smag den til med salt og peber.
    Del fisken i flager, der svitses med grønsagerne i smør på panden. bland det med risene.
    Hæld saucen over og drys med de grofthakkede æg.
Keyword fisk, fiskeret, indien, indisk, torsk
Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Fisk · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..