Boller m. hytteost og gulerod

Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.

Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser.

Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.

Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.

Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.

Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter

Boller m. hytteost og gulerod

Mad Opskrifter
Opskrift på nogen boller med hytteost, gulerod og havregryn.
4 fra 1 stemme
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 35 min
Ret Brød
Køkken Dansk
Antal 12 boller

Ingredienser
  

  • 25 g gær
  • 5 dl kold væske mælk eller vand
  • 2 spsk olie eller flydende margarine
  • 2 tsk groft salt
  • 1 stk lille bæger hytteost
  • 3 stk gulerødder revne
  • 2 dl havregryn
  • 500 g hvedemel

Sådan gør du
 

  • Rør gæren ud i væsken. Tilsæt alle de våde ingredienser. 
  • Tilsæt derefter øvrige ingredienser med melet til sidst.
  • Dejen skal ikke æltes, men kun røres til en sammenhængende klistret klump.
  • Stilles til hævning i køleskab til dagen efter.
  • Bollerne stilles på bagepladen med skeer og stilles i en kold ovn. Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter
Keyword boller, brød, gulerod, havregryn, hytteost
Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..