Boller i Karry

Boller i karry som vi alle kender den. Er lige ud af landevejen

Rør kødet sammen med det udblødte franskbrød, æg, salt, peber og finthakket løg.

Pil og hak løget til saucen. Svits det i olie i en gryde, tilsæt karry, hæld bouillon ved og jævn saucen med maizenamelet, der er rørt ud i fløden.

Tilsæt æblemos og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry.

Lad saucen koge i 5 minutter.

Form farsen til runde kugler, læg dem i saucen og lad dem simre ved svag varme i 15 minutter. Retten serveres med løse ris.

Boller i Karry

God gammeldags opskrift på boller i karry vi nok alle kender. Smager rigtig godt
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Gryderet, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: boller i karry, fars, karry, ris
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Kødboller

  • 2 skiver franskbrød
  • 500 g hakket flæskekød
  • 2 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 stk løg

Sauce

  • 3 spsk madlavnings olie
  • 1 stk løg Stort
  • 3 tsk karry
  • 5 dl bouillon
  • 2 spsk maizenamel
  • dl fløde
  • 4 spsk usødet æblemos
  • 2 tsk peber

Sådan gør du

  • Rør kødet sammen med det udblødte franskbrød, æg, salt, peber og finthakket løg.
    Pil og hak løget til saucen. Svits det i olie i en gryde, tilsæt karry, hæld bouillon ved og jævn saucen med maizenamelet, der er rørt ud i fløden.
    Tilsæt æblemos og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry.
    Lad saucen koge i 5 minutter.
    Form farsen til runde kugler, læg dem i saucen og lad dem simre ved svag varme i 15 minutter. Retten serveres med løse ris.
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Gryderetter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..