Julemedister med grønkålssalat

En gammel klassisk opskrift på Julemedister med grønkålssalat.

Brun medisterpølsen i fedtstof ved god varme i ca 1-2 minutter på hver side.

Dæmp varmen og steg yderligere ca 8 minutter på hver side.

Grønkålssalaten:
Fjern de grove ribber i kålen. Snit derefter kålen fint.
Rør ingredienser til dessingen sammen og ved det med kålen. (Lad det gerne trække mindst 10 minutter før servering).

Skræl mandarinerne og skær dem i mindre stykker. Bland det med i kålen.

Hak til sidst valnøddekerner og tranebær groft og drys over.

Julemedister med grønkålssalat

En gammel klassisk opskrift på Julemedister med grønkålssalat.
4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Højtid
Køkken: Dansk
Keyword: grønkål, jul, medister, medisterpølse
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

Medister

  • 500 g julemedister
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør

Grønkålssalat

  • 350 g grønkål
  • 6 stk mandariner
  • 100 g valnøddekerner
  • 100 g soltørret tranebær

Dressing

  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk vand
  • 1 stk appelsin saften
  • 1 spsk flydende honning
  • salt

Tilbehør

  • rugbrød
  • stærk sennep

Sådan gør du

  • Brun medisterpølsen i fedtstof ved god varme i ca 1-2 minutter på hver side.
  • Dæmp varmen og steg yderligere ca 8 minutter på hver side. 
  • Grønkålssalaten: Fjern de grove ribber i kålen. Snit derefter kålen fint. 
    Skræl mandarinerne og skær dem i mindre stykker. Bland det med i kålen.
    Hak til sidst valnøddekerner og tranebær groft og drys over. 
  • Rør ingredienser til dessingen sammen og ved det med kålen. (Lad det gerne trække mindst 10 minutter før servering).
Article Categories:
Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..