Råkost med rødbede

Opskrift på en alternativ råkost baseret på rødbede. Crunchy / sprød råkost.

En råkost du oftest kan have oplevet ude i byen på spisesteder.

Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.

Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.

Smag til med salt og peber.

Råkost med rødbede

Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.
Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
Smag til med salt og peber.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Grøntsager, Råkost
Køkken: Dansk
Keyword: råkost, råkostsalat, rødbede
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef

Ingredienser

  • 600 g rødbede skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g parmesan groftrevet
  • ½ dl persille hakket
  • ½ dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille
  • Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne. 
  • Smag til med salt og peber.
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Råkost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..