Råkost med rødbede

Opskrift på en alternativ råkost baseret på rødbede. Crunchy / sprød råkost.

En råkost du oftest kan have oplevet ude i byen på spisesteder.

Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.

Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.

Smag til med salt og peber.

Råkost med rødbede

EddyTheMadChef
Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille.
Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne.
Smag til med salt og peber.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 15 min
Ret Grøntsager, Råkost
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 g rødbede skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g parmesan groftrevet
  • ½ dl persille hakket
  • ½ dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Riv rødbederne groft og bland med knust hvidløg, parmesan og persille
  • Pisk olivenolie og citronsaft sammen og hæld marinaden over rødbederne. 
  • Smag til med salt og peber.
Keyword råkost, råkostsalat, rødbede
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Råkost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..