Gulerodsboller

Opskrift på hjemmelavet gulerodsboller – de er bløde og luftige og smager godt.

Passer til en hapser eller som en bolle i madpakken.

Gæren opløses helt i lunkent vand og resten af ingredienserne blandes i og æltes godt igennem.
Hæves lunt og tildækket i ca. 1 time.
Dejen slås ned, og formes til 20 boller.
Hæves 30 min.
Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter

Gulerodsbolle

Opskrift på hjemmelavet gulerodsboller - de er bløde og luftige og smager godt.
Passer til en hapser eller som en bolle i madpakken.
4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Brød, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: bolle, brød, gulerod
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 1 time 25 minutter
Samlet tid: 1 time 40 minutter
Antal: 20 boller
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 1 kg hvedemel
  • 5 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 225 g revne gulerødder
  • 1 dl solsikke kerner
  • 1 stk æg til pensling

Sådan gør du

  • Gæren opløses helt i lunkent vand og resten af ingredienserne blandes i og æltes godt igennem. 
  • Hæves lunt og tildækket i ca. 1 time. 
  • Dejen slås ned, og formes til 20 boller. 
  • Hæves 30 min. 
  • Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter

Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..