Grahamsbrød

Opskrift på et grahamsbrød – opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.

Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.

Dejen skal være lind og skal ikke æltes – skal hæve et lunt sted ca 45 min.

Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.

Hæver igen ca. ½ time
Bages ved 200 grader en god time

Grahamsbrød

Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Keyword: brød, grahamsbrød
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time 15 minutter
Samlet tid: 1 time 25 minutter
Antal: 1 brød
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 750 g grahamsmel
  • 250 g hvedemel
  • 25 g gær
  • 1 L kærnemælk
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk salt

Sådan gør du

  • Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
  • Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.
  • Dejen skal være lind og skal ikke æltes - skal hæve et lunt sted ca 45 min.
  • Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.
  • Hæver igen ca. ½ time
  • Bages ved 200 grader en god time
Opskrift Nøgleord:
·
Opskrift Kategori:
Brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..