Grahamsbrød

Opskrift på et grahamsbrød – opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.

Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.

Dejen skal være lind og skal ikke æltes – skal hæve et lunt sted ca 45 min.

Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.

Hæver igen ca. ½ time
Bages ved 200 grader en god time

Grahamsbrød

Mad Opskrifter
Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 1 t 15 min
Samlet tid 1 t 25 min
Ret Brød
Køkken Dansk
Antal 1 brød

Ingredienser
  

  • 750 g grahamsmel
  • 250 g hvedemel
  • 25 g gær
  • 1 L kærnemælk
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk salt

Sådan gør du
 

  • Opskrift på et grahamsbrød - opskriften rækker til 1 stort brød eller 2 små.
  • Mælken lunes og gæren røres i tilsæt resten og rør godt sammen.
  • Dejen skal være lind og skal ikke æltes - skal hæve et lunt sted ca 45 min.
  • Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.
  • Hæver igen ca. ½ time
  • Bages ved 200 grader en god time
Keyword brød, grahamsbrød
Opskrift Nøgleord:
·
Opskrift Kategori:
Brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..