Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.

Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.

Drys salt og peber på, og dryp olie over.

Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.

Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.

Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat.

Dryp gerne lidt citronolie på salaten.

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Opskrift på Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner.

En skøn måde at tilberede fisk på.

Ret: Fisk, Forret, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: citron, fisk, ovnbagt torsk, torsk
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef
Ingredienser
  • 2 pk à 250 g frosne, optøede torskefileter
  • 2 spsk citronolie
  • 4 spsk pinjekerner
  • 1 bk. rucolasalat
  • salt
  • peber
  • friskrevet parmasanost
Sådan gør du
  1. En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.

    Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.

    Drys salt og peber på, og dryp olie over.

    Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.

    Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.

    Server på en bund af rucola salat, og drys parmesanost over fisk og salat.

    Dryp gerne lidt citronolie på salaten.

Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Fisk · Forret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..