Rissuppe Kao dom

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.

Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.

Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Rissuppe Kao dom
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 

Opskrift på Rissuppe Kao dom suppe.

Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.

Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. 

Ret: Suppe
Køkken: Thai
Nøgleord: kao dom, kaodom, rissuppe, suppe, thai, thai mad
Antal: 4 personer
Forfatter: EddyTheMadChef
Ingredienser
  • L vand
  • 200 g hakket svinekød magert
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 3 fed hakket hvidløg
  • 1 stk kylling bouillon tern
  • 6 stk hakket forårsløg
  • 1 spsk fiskesauce
  • 150 g jasmin ris
  • 2-3 spsk hakket frisk koriander
Sådan gør du
  1. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

    Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.

    Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.

    Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Opskrift Nøgleord:
· · · · ·
Opskrift Kategori:
Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..