Rissuppe Kao dom

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.

Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.

Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.

Rissuppe Kao dom

EddyTheMadChef
Opskrift på Rissuppe Kao dom suppe.
Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. 
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Suppe
Køkken Thai
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • L vand
  • 200 g hakket svinekød magert
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 3 fed hakket hvidløg
  • 1 stk kylling bouillon tern
  • 6 stk hakket forårsløg
  • 1 spsk fiskesauce
  • 150 g jasmin ris
  • 2-3 spsk hakket frisk koriander

Sådan gør du
 

  • Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
    Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig.
    Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.
    Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.
Keyword kao dom, kaodom, rissuppe, suppe, thai, thai mad
Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..