Chili-Tomat Suppe

Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.

Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.

Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.

Serveres med brød, flutes eller naan

Chili-Tomat Suppe
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
 

Opskrift hvor du pifter en almindelig købe tomat suppe op. Er opgraderet med hvidkål & chili

Ret: Forret, Suppe
Køkken: Dansk
Nøgleord: chili, hvidkål, suppe, tomat
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 1 L tomatsuppe Kan købes
  • 2 stk røde chili frugter
  • 2 stk røde peberfrugter
  • 200 g hvidkål
  • 150 g persille frisk
  • 150 g kødboller
  • 2 fed hvidløg
Sådan gør du
  1. Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.

    Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.

    Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.

    Serveres med brød, flutes eller naan

Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..