Chili-Tomat Suppe

Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.

Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.

Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.

Serveres med brød, flutes eller naan

Chili-Tomat Suppe

Mad Opskrifter
Opskrift hvor du pifter en almindelig købe tomat suppe op. Er opgraderet med hvidkål & chili
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Ret Forret, Suppe
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 L tomatsuppe Kan købes
  • 2 stk røde chili frugter
  • 2 stk røde peberfrugter
  • 200 g hvidkål
  • 150 g persille frisk
  • 150 g kødboller
  • 2 fed hvidløg

Sådan gør du
 

  • Varm langsomt tomatsuppen op i en tykbundet gryde.
    Hvidkål, peberfrugt og chili hakkes fint og hældes i den lune tomatsuppen og koges igennem i ca. 10 minutter.
    Derefter kommes hvidløg, persille og kødboller i. Suppen varmes godt igennem, men må dog ikke koge efter kødbollerne er kommet i.
    Serveres med brød, flutes eller naan
Keyword chili, hvidkål, suppe, tomat
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..