Pandestegte aborre fileter

aborre fileter (aborre omkring de 500 – 600 g giver de bedste fileter), mel, fint salt peber, fedtstof (jeg bruger smør)

En halv kop mel kommes i en stor nok pose og krydre det med salt og peber. Kom de friske aborre fileter i som er duppet af med køkkenrulle så de ikke er våde (ellers klumper melet) og luk posen så der er lidt luft i den. Vend posen rundt så fileterne bliver helt dækket af mel og tag derefter fileterne op en af gangen og ryst den overskydende mel af. De er nu klar til at stege på en pande varmet op ved jævn varme med fedtstof på. fileterne steges til de er gyldenbrune på begge sider. Velbekomme

Tilbehør: Tilbehør kan være rugbrød remoulade og citron Passer også godt til kartofler og persillesovs Yderligere tips: Man kan med held komme frisk chilipulver eller paprika i mel blandingen for at give en anden smag. Er en god opskrift til at lave på fisketuren over bål hvor mel blandingen laves hjemmefra og tages med i en stor zipbag.

Pandestegte aborre fileter
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 

En halv kop mel kommes i en stor nok pose og krydre det med salt og peber.

Kom de friske aborre fileter i som er duppet af med køkkenrulle så de ikke er våde (ellers klumper melet) og luk posen så der er lidt luft i den.

Vend posen rundt så fileterne bliver helt dækket af mel og tag derefter fileterne op en af gangen og ryst den overskydende mel af. De er nu klar til at stege på en pande varmet op ved jævn varme med fedtstof på. fileterne steges til de er gyldenbrune på begge sider. Velbekomme 

Ret: Fisk, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: aborre, filet, fisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Mad Opskrifter
Ingredienser
  • 500 g aborre filet
  • mel
  • salt
  • peber
  • smør
Sådan gør du
Fisk
  1. En halv kop mel kommes i en stor nok pose og krydre det med salt og peber.

    Kom de friske aborre fileter i som er duppet af med køkkenrulle så de ikke er våde (ellers klumper melet) og luk posen så der er lidt luft i den.

    Vend posen rundt så fileterne bliver helt dækket af mel og tag derefter fileterne op en af gangen og ryst den overskydende mel af. De er nu klar til at stege på en pande varmet op ved jævn varme med fedtstof på. fileterne steges til de er gyldenbrune på begge sider. Velbekomme 

Tilbehør
  1. Tilbehør kan være rugbrød remoulade og citron Passer også godt til kartofler og persillesovs

Yderligere tips
  1. Man kan med held komme frisk chilipulver eller paprika i mel blandingen for at give en anden smag. Er en god opskrift til at lave på fisketuren over bål hvor mel blandingen laves hjemmefra og tages med i en stor zipbag.

Opskrift Nøgleord:
· · · ·
Opskrift Kategori:
Fisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..