Laksekarbonader i tomatsauce

En alternativ måde at spise laks – her finder du opskriften på laksekarbonader der serveres i en tomatsauce og med pasta.

Laksekarbonader:
Rør alle delene i en skål til en ensartet masse. Kom gerne i køleskab i 15 minutter herefter.
form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldre i fedtstoffet.

Sauce:
Løg og peber hakkes fint og sauteres i fedtstoffet.
Mel røres i. Boullion, let knuste peberkorn, tomat og fløde tilsættes og saucen koges igennem.
Smages til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kabonader og sauce.

Laksekarbonader i tomatsauce

En alternativ måde at spise laks - her finder du opskriften på laksekarbonader der serveres i en tomatsauce og med pasta.
4 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Fisk, Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: fisk, karbonader, krebinetter, laks, tomatsauce
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Lars Bom

Ingredienser

Karbonader

  • 650 g hakket laksekød
  • 2 spsk kapers hakket
  • 2 spsk skatlotteløg finthakket
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ stk rød peberfrugt finthakket
  • ½ stk chili finthakket
  • 50 g fedtstof til stegning

Tomatsauce

  • ½ stk løg hakket
  • ½ stk rød peberfrugt hakket
  • 1 ds hakket tomater
  • 50 g fedtstof
  • 20 g mel
  • 2 dl bouillon
  • 3 dk piskefløde
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • 300 g pasta

Pynt

  • basilikum

Sådan gør du

Karbonader

  • Rør alle delene i en skål til en ensartet masse. Kom gerne i køleskab i 15 minutter herefter.
    form farsen til 4 karbonader og steg dem gyldre i fedtstoffet.

Tomatsauce

  • Løg og peber hakkes fint og sauteres i fedtstoffet.
  • Mel røres i. Bouillon, let knuste peberkorn, tomat og fløde tilsættes og saucen koges igennem.
    Smages til med salt og peber.

Pasta

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken og anret den sammen med kabonader og sauce.
Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Fisk · Fisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..