Vildtopskrift med råvildt

Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).

Flamber kantarellerne i Grand Marnier.

Bland det hele sammen og lad det koge i et par timer.

Grønsager med videre tages op når disse er udkogt. Rådyrhalsen har stadig kraft og smag tilbage et stykke tid efter og den kan godt koge i ca. 8 timer.

Vildtopskrift med råvildt

Mad Opskrifter
Bland mirepoix i gryden og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).
Flamber kantarellerne i Grand Marnier.
Bland det hele sammen og lad det koge i et par timer.
Grønsager med videre tages op når disse er udkogt. Rådyrhalsen har stadig kraft og smag tilbage et stykke tid efter og den kan godt koge i ca. 8 timer.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 8 t
Samlet tid 8 t 20 min
Ret Jagt, Vildt, Vildtret
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • Rådyrhals den samme fremgangsmåde kan bruges med meget andet kød
  • 200 g gulerødder
  • 200 g selleri
  • 400 g løg
  • 100 g bacon
  • 150 g kantareller
  • ½ L fløde
  • 50 g smør
  • olie til stegning
  • Grand Marnier til flambering
  • 10 stk enebær
  • korianderfrø
  • peber
  • 3 stk stjerne anis
  • 4 stk laurbærblade
  • 10 stk nelliker
  • æblecider eddike
  • hyldeblomstsaft eller fx friskpresset æblejuice
  • L vand

Sådan gør du
 

  • Bland mirepoix i gryden (gulerødder, selleri, løg) og varm op. Steg baconen og brun kødet fra rådyrhalsen i baconfedtet. (Tager lidt tid).
    Flamber kantarellerne i Grand Marnier.
    Bland det hele sammen og lad det koge i et par timer.
    Grønsager med videre tages op når disse er udkogt. Rådyrhalsen har stadig kraft og smag tilbage et stykke tid efter og den kan godt koge i ca. 8 timer.
Keyword rådyr, råvildt, vildtopskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..