Pita med Kebab

Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.

Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne på frost der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).

Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød

Pita med Kebab

Mad Opskrifter
Opskrift på en hjemmelavet kebab lavet på filet af oksekød der skæres tyndt ud.
Orker man ikke at lave kebab selv fra bunden, kan man faktisk købe dansk produceret kebab kød i supermarkederne der fint kan bruges (vi har testet og de smager helt fint).
Og så vil vi anbefale en lækker chiliolie der passer perfekt til kebab i pitabrød
5 fra 1 stemme
Forb. tid 40 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 50 min
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Tyrkisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3 stk filet af oksekød store
  • 6 stk pitabrød
  • 1 stk salathoved skåret

Marinade

  • 1 stk løg finthakket
  • ½ dl olivenolie
  • ½ dl rødvin
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 tsk oregano
  • tsk spidskommen knust
  • 1 stk rød chili finthakket
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk salt
  • 100 g semidried tomater drænet

Dressing

  • 250 g creme fraiche 18%
  • 2 dl purløg
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i strimler på tværs. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kødet heri. 
  • Lad det trække i mindst ½ time. 
  • Varm en pande godt op. 
  • Rist kødet heri under omrøring til det er mørt, 2-4 min. 
  • Smag til med salt. 
  • Vend tomaterne i blandingen. 
  • Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. 
  • Lun brødene. 
  • Fyld kødblanding og salatblade i. 
  • Hæld en smule dressing oven på. Og hvis i kan lide det, så meget gerne chiliolie
Keyword kebab, pita, pitabrød, pitakebab, sharwarma
Opskrift Nøgleord:
· · · · ·
Opskrift Kategori:
Kød

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..