Kog spaghettien som anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af spaghettien i bunden.
Pluk tunfiskekødet fra hinanden med en gaffel og fordel det sammen med helleflynderen, der er skåret i strimler, over spaghettien. Læg resten af pastaen over.
Lad champignonen dryppe godt af og fordel dem over retten. skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt øverst i fadet. Pisk creme fraiche, mælk, æg og parmesan ost sammen.
Tilsæt salt, peber, hakket persille og det pressede hvidløg. Hæld saucen over ingredienserne i fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader.
Bag den i 30 minutter. Færdig og kan serveres sammen med salat og flutes.
Italiensk Fiskegratin
Opskrift på en Italiensk Fiskegratin hvor der benyttes tun og helleflynder
Ingredienser
Spaghetti
- 250 g spaghetti
- 2 tsk salt
- 1½ L vand
Fyld
- 1 ds tunfisk
- 200 g helleflynder
- 1 ds champignoner
- 250 g tomater
- 1½ dl creme fraiche
- 1½ dl mælk
- 2 stk æg
- 50 g parmesan
- 1 tsk peber
- ½ bundt persille
Sådan gør du
- Kog spaghettien som anvisningen på pakken i letsaltet vand. Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af spaghettien i bunden. Pluk tunfiskekødet fra hinanden med en gaffel og fordel det sammen med helleflynderen, der er skåret i strimler, over spaghettien. Læg resten af pastaen over. Lad champignonen dryppe godt af og fordel dem over retten. skær tomaterne i skiver og læg dem taglagt øverst i fadet. Pisk creme fraiche, mælk, æg og parmesan ost sammen. Tilsæt salt, peber, hakket persille og det pressede hvidløg. Hæld saucen over ingredienserne i fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader. Bag den i 30 minutter. Færdig og kan serveres sammen med salat og flutes.