Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets – tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.
Tænd ovnen på 200 grader varmeluft
Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad.
De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen.
Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.
Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder – du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.
Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen.
Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.
Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle
( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)
Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.
Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- 1 stk æg
- 2 dl Rasp (helst panko rasp)
- 1 blok cheddar ost (eller revet)
- 1 glas sorte oliven (grønne kan godt bruges)
- 1 glas jalapenos (20-30 stk)
- 1 glas tomat salsa
- 2 dl creme fraice
- 1 fed hvidløg
- 2 stk avokado
- 1 tsk lime eller citron saft
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmeluft
- Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. Alternativt blot vend kylling i mel
- Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad.
- De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen. Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.
- Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder - du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.
- Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen. Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.
- Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle ( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)
- Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.