Nachos med hjemmelavede kyllinge nuggets

Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets – tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.

Tænd ovnen på 200 grader varmeluft

Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad.

De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen.

Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.

Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder – du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.

Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen.

Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.

Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle

( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)

Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.

Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets

Udskriv
Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets og cheddar ost - tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.
Lækker ret der kan bruges som reel aftensmad eller som en forret / appetizer.
Ret Forret, Hovedret
Køkken Dansk, Mexikansk
Keyword cheddar, guacamole, julekylling, nachos, nuggets, salsa
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Fru Heinrich

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 1 stk æg
  • 2 dl Rasp (helst panko rasp)
  • 1 blok cheddar ost (eller revet)
  • 1 glas sorte oliven (grønne kan godt bruges)
  • 1 glas jalapenos (20-30 stk)
  • 1 glas tomat salsa
  • 2 dl creme fraice
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stk avokado
  • 1 tsk lime eller citron saft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmeluft
  • Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. 
    Alternativt blot vend kylling i mel
  • Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad. 
  • De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen.
    Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.
  • Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder - du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.
  • Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen.
    Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. 
  • Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle
    ( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)
  • Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Forret · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..