Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets

  • den 6. oktober, 2018
  • Syntes godt om!

Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets – tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.

Tænd ovnen på 200 grader varmeluft

Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad.

De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen.

Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.

Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder – du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.

Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen.

Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.

Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle

( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)

Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.

Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 

Opskrift på Nachos med hjemmelavet kyllinge nuggets og cheddar ost - tilbehør er guacamole, salsa og creme fraice.

Lækker ret der kan bruges som reel aftensmad eller som en forret / appetizer.

Ret: Forret, Hovedret
Køkken: Dansk, Mexikansk
Nøgleord: cheddar, guacamole, julekylling, nachos, nuggets, salsa
Antal: 4 personer
Forfatter: Claush
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 stk æg
  • 2 dl Rasp (helst panko rasp)
  • 1 blok cheddar ost (eller revet)
  • 1 glas sorte oliven (grønne kan godt bruges)
  • 1 glas jalapenos (20-30 stk)
  • 1 glas tomat salsa
  • 2 dl creme fraice
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stk avokado
  • 1 tsk lime eller citron saft
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmeluft

  2. Skær kylling i nuggets str. Pisk æg i en dyb tallerken og kom panko(rasp) i en anden dyb tallerken. Vend kyllingen først i æg og derefter panko. 

  3. Steg dem ved lidt over middelvarme. Når de er stegt lægges de i et ovnfast fad. 

  4. De 2 avokadoer skæres over på langs og stenen fjernes, brug en spiseske til at få avokado “kødet” ud af skrællen.

    Kom det i en dyb tallerken, knus 1 fed hvidløg i og 1 ½ spiseske creamefraiche. Mos der hele godt med en gaffel og tilsæt lidt citron eller lime saft. Stilles på køl.

  5. Vælger du blok cheddar ost rives det på rivejernets store tænder - du skal bruge ca. 2 håndfulde ost.

  6. Nacho chips kommes op i det ovnfaste fad med kyllingen sammen med oliven og jalepenos, blandes lidt inden osten blandes med i, gem lidt til toppen.

    Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. 

  7. Kom tomatsalsa, creame fraiche og den frisklavet guagamole op i skåle

    ( gerne små, så kan alle få deres egne 3 små skåle)

  8. Ovn: 200 grader varmeluft i ca. 15 min. Til osten er smeltet og fået farve.

Opskrift Nøgleord:
· · ·
Opskrift Kategori:
Forret · Hovedret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter ..