Klassisk opskrift på pebernødder som du kender dem. Med hjortetakssalt, nelliker og kanel.
Det er ganske nemt at lave sine egne pebernødder til julemåneden.
Hak fedtstoffet i små tern, mens det er køligt. Bland de øvrige ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
Del dejen op i 10 lige store dele, og tril dem ud til en lang pølse, på ca. 50 cm.
Hak hver pølse ud i ca 30 stykker, og lig dem på en smurt bradepande. Bages i midten af ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader
Pebernødder
Klassisk opskrift på pebernødder som du kender dem. Med hjortetakssalt, nelliker og kanel.Det er ganske nemt at lave sine egne pebernødder til julemåneden.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 300 stk
Ingredienser
- 450 g mel
- 100 g smør / margarine
- 200 g sukker eller flormelis
- 2 stk æg
- 0,25 tsk hjortetaksalt
- ½ tsk peber
- ½ tsk stødt nelliker
- ½ tsk kanel
- ½ dl mælk
Sådan gør du
- Hak fedtstoffet i små tern, mens det er køligt.
- Bland de øvrige ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
- Del dejen op i 10 lige store dele, og tril dem ud til en lang pølse, på ca. 50 cm
- Hak hver pølse ud i ca 30 stykker, og lig dem på en smurt bradepande.
- Bages i midten af ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader