Opskrift på en småkageroulade der passer sig fint til julen – kan dog også laves og nydes resten af året.
Opskriften er til ca. 75 stk småkageroulader.
Smuldr smøret i melet, og tilsæt flormelis og vaniljesukker. Saml halvdelen af dejen.
Bland den anden halvel med kakao. Rul de to slags dej ud til hver en plade.
Læg dejpladerne sammen og rul den til en roulade. som hviler koldt ca. 1 time.
Skær rouladen i tynde skiver.
Bag kagerne ved 200 grader i da. 7 minutter
Småkageroulader
Opskrift på en småkageroulade der passer sig fint til julen - kan dog også laves og nydes resten af året.Opskriften er til ca. 75 stk småkageroulader.
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 75 stk
Ingredienser
- 250 g mel
- 200 g smør / margarine
- 100 g flormelis
- 1 tsk vaniliesukker
- 2 spsk kakao
Sådan gør du
- Smuldr smøret i melet, og tilsæt flormelis og vaniljesukker. Saml halvdelen af dejen.
- Bland den anden halvel med kakao. Rul de to slags dej ud til hver en plade.
- Læg dejpladerne sammen og rul den til en roulade. som hviler koldt ca. 1 time.
- Skær rouladen i tynde skiver.
- Bag kagerne ved 200 grader i da. 7 minutter