En klassiker af en opskrift på en Club Sandwich du kender fra café eller lignende steder.
De er nemme at lave derhjemme – en god hurtig og smagfuld sandwich.
Denne er lavet med kylling og bacon, men du kan smide andre ting i hvis du vil.
Karry dressingen er vigtig at få med da den runder det hele super godt af – vi anbefaler du laver den selv og ikke bruger en købe dressing.
Club Sandwich
En klassiker af en opskrift på en Club Sandwich du kender fra café eller lignende steder.De er nemme at lave derhjemme - en god hurtig og smagfuld sandwich. Denne er lavet med kylling og bacon, men du kan smide andre ting i hvis du vil.Karry dressingen er vigtig at få med da den runder det hele super godt af - vi anbefaler du laver den selv og ikke bruger en købe dressing.
Ingredienser
Sandwich
- 1 stk ciabattabrød eller 4 ristet toastbrød
- 0,25 stk hoved af iceberg salat
- ½ stk agurk
- 1 stk tomat
- 2 stk kyllingfilet
- ½ stk løg i ringe
- 1 pk bacon i skiver
Dressing
- 1 stk lille bæger creme fraiche 18%
- 1½ tsk karry
- 1 tsk gurkemeje
- salt
- peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Steg kyllingefilleterne ved middelvarme ca. 20 minutter på hver side.
- Kom ciabattabrødet i ovnen. skær salat, agurk og tomat.
- Steg bacon'en på en varm pande.
- Kom creme fraise i en lille skål og smag til med karry, salt og peber, og kom derefter gurkemeje i til dressingen har fået med pæn gul farve.
- Når kyllingen og brødet er færdigt kommer du salat, agurk og tomat på brødet. Fordeler kyllingen og baconen på salaten og kommer lidt mere salat på, og øvest hælder du dressing på efter behov