Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber.
Fyld: Brun løg og champignoner i margarine og tilsæt pastinak, smuldret brød, persille, sherry, timian, rosmarin, salt og peber og steg blandingen igennem.
Prop fyldet i kalkunen og steg kalkunen, som det beskrives på dens emballage.
Ønskes sauce, kan dette laves at skyen, der koges op med bouillon og lidt madlavningsfløde og jævnes let.
Server med kartofler, ribsgele og rosenkål.
Fyldt engelsk julekalkun
En klassisk opskrift på fyldt engelsk julekalkun (stuffed turkey). Den passer sig godt til juleaften
Ingredienser
- 1 stk kalkun ca 1,5 kg
- 1 spsk flydende magarine
- 1 stk citron (saften)
- 2 tsk salt
- 2 tsk peber
Fyld
- 1 stk løg hakket
- 250 g champignoner i skiver
- 1 tsk flydende margarine
- 1 stk pastinak revet
- 2 skiver brød smulderet
- 60 g hvidt brød uden skorpe
- 2 spsk persille hakket
- 2 spsk sherry
- 1 tsk timian
- 1 tsk rosmarin
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Tilbehør
- 600 g kartofler
- 4 spsk ribegele
- 10 stk rosenkål
Sådan gør du
- Gnid kalkunen med margarine og citronsaft og drys den med salt og peber. Fyld: Brun løg og champignoner i margarine og tilsæt pastinak, smuldret brød, persille, sherry, timian, rosmarin, salt og peber og steg blandingen igennem. Prop fyldet i kalkunen og steg kalkunen, som det beskrives på dens emballage. Ønskes sauce, kan dette laves at skyen, der koges op med bouillon og lidt madlavningsfløde og jævnes let. Server med kartofler, ribsgele og rosenkål.