Mad Opskriften

Indisk Lammegryde

Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.

Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 min.

Befri peberfrugten for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker.

Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små terninger. Bananerne skæres i skiver og dryppes med citronsaften.

Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10 min.

Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i ca. 5 min. og serveres meget varm.

Indisk Lammegryde

Opskrift på Indisk Lammegryde med bla. banan, hvidløg, citron
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Indisk
Keyword: banan, citron, gryderet, hvidløg, indisk, lam
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 750 g lammekød
  • 2 stk løg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 spsk karry
  • 1 nip timian tørret
  • ½ L bouillon
  • 1 stk grøn peberfrugt
  • 2 stk tomater
  • 2 stk syrlige æbler
  • 2 stk bananer
  • ½ stk citron (saften)

Sådan gør du

  • Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
    Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 min.
    Befri peberfrugten for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker.
    Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små terninger. Bananerne skæres i skiver og dryppes med citronsaften.
    Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10 min.
    Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i ca. 5 min. og serveres meget varm.
Exit mobile version