Mad Opskriften

Koteletter i sennepsauce

Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.

Koteletter i sennepsauce

Opskrift på koteletter i en lækker sennepssauce - kan serveres med almindelige kartofler eller kartoffelmos.
No ratings yet
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: koteletter, sennep, sennespsauce, svinekød
Antal: 4 personer
Forfatter: Mad Opskrifter

Ingredienser

  • 4 stk svinekoteletter 200g stykket
  • 40 g smør eller margarine
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 dl hvidvin
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk sennep
  • 1 stk æg blomme
  • 1 tsk estagon
  • 2 stk syltede agurker

Sådan gør du

  • Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
    Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
    Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
    Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
    Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret.
Exit mobile version