Opskrift på en skøn og nem banankage i springform.
Smør springformens kant og klip et rundt stykke bagepapir til bunden af formen.
Tænd ovnen på 180 grader så den er klar, for det her er en virkelig nem og hurtig opskrift 🙂
Pisk æg sukker og vaniljesukker i til en luftig masse, ca 5 min.
Sigt mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggemassen, tilsæt det smeltede smør,bananer og chokolade, vend forsigtig.
Bag den ved 180 grader i ca. 50-60 min. alt efter str. af springformen ( vores er 25 cm og vi bager i 50 min),
Når kagen er afkølet sættes de 100 gr chokolade og 25 gr smør over i en gryde og varmes ved svag varme til smørret er smeltet, chokolademassen smøres på kagen og pynte med hvad du har lyst til.
Luftig Banankage med chokolade
Opskrift på en skøn og nem banankage i springform. Smør springformens kant og klip et rundt stykke bagepapir til bunden af formen.Tænd ovnen på 180 grader så den er klar, for det her er en virkelig nem og hurtig opskrift 🙂
Udskriv
Pin
Rate
Antal: 8 personer
Ingredienser
Kagen
- 4 stk æg
- 250 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 150 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 150 g smør smeltet og afkølet
- 4 stk bananer modne
- 100 g mørk chokolade
Glassur
- 25 g smør
- 100 g chokolade
Sådan gør du
- Pisk æg sukker og vaniljesukker i til en luftig masse, ca 5 min.
- Sigt mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggemassen, tilsæt det smeltede smør,bananer og chokolade, vend forsigtig.
- Bag den ved 180 grader i ca. 50-60 min. alt efter str. af springformen ( vores er 25 cm og vi bager i 50 min),
- Når kagen er afkølet sættes de 100 gr chokolade og 25 gr smør over i en gryde og varmes ved svag varme til smørret er smeltet, chokolademassen smøres på kagen og pynte med hvad du har lyst til.