Banoffi Pie

Opskrift på Banoffi Pie – Denne kage er meget tung i det, men genial. Jeg vil skyde på der er til 6 personer i denne opskrift

Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret.
Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.
Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under omrøring i præcis 5 min.

Det vil få en lys gylden karamel farve. Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl.

Kom derefter skive skåret bananer over den stivnede karamel, og derefter flødeskum.

Dekorer med chokolade og evt. resten af bananerne.

Banoffi Pie

Udskriv
Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret.
Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.
Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under omrøring i præcis 5 min.
Det vil få en lys gylden karamel farve. Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl.
Kom derefter skive skåret bananer over den stivnede karamel, og derefter flødeskum.
Dekorer med chokolade og evt. resten af bananerne.
Denne kage er meget tung i det, men genial. Jeg vil skyde på der er til 6 personer i denne opskrift
Ret Dessert, Kage
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword banan, banoffi pie, dessert, digistive, kage
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 2 timer
Samlet tid 2 timer 20 minutter
Antal 6 personer
Forfatter EddyTheMadChef

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 250 g digestive kiks knust
  • 175 g sukker
  • 400 g Carnation Condensed mælk 1 dåse
  • 2-3 stk bananer
  • 1/4 L piskefløde
  • lidt hakket chokolade

Sådan gør du

  • Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret.
    Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.
    Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under omrøring i præcis 5 min.
    Det vil få en lys gylden karamel farve. Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl.
    Kom derefter skive skåret bananer over den stivnede karamel, og derefter flødeskum.
    Dekorer med chokolade og evt. resten af bananerne.
    Denne kage er meget tung i det, men genial. Jeg vil skyde på der er til 6 personer i denne opskrift
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Kager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Don't Miss! random posts ..